Thank you so much for following this blog

Friday, June 25, 2010

Jakarta Trip-Last Day

Hye friends,

Hari ketiga iaitu hari terakhir zur di Jakarta agak tergesa-gesa. Kami bangun awal pagi dan bergegas ke Tanah Abang untuk sesi shopping yang terakhir. Zur memang dah takde nak shopping apa, just nak pergi tukar some of the clothes yang tersalah ambil size (dalam erti kata lainnya, tak muat...hehehe). Other friends masih sibuk shopping.

Jam 11 kami bergegas balik ke hotel, sambung packing barang. Time ni pening giler fikir macamna nak sumbat barang-barang ni dalam beg masing-masing... :p
Jangan salah faham ye kengkawan, ini baru separuh daripada hasil 'tangkapan' kami ye.. Kat tepi katil tu ada seplastik besar lagi yang belum didedahkan...

Lagi...sempat lagi sambar beg BEN-10 untuk anak teruna zur

Antara handbag yang dibeli...Most of them is LV and GUCCI

T-Shirt Hard Rock Cafe and Starbuck Jakarta...antara koleksi wajib kalau travel mana-mana..MUST BUY!

Dan lagi....

Ok friends, kami sampai di KL jam 6pm gitu. Walaupun penat tapi terpaksalah berpuas hati sebab travel under budget, cuma kena tukar lagi RM50 untuk airport tax. But i think i wanna go again, makanan padang tak sempat rasa, bayangkan dalam masa 3 hari tu, kami cuma makan A&W je. Bukan tak teringin cuma sebab terlalu rushing, so we decided not to be fussy with the foods la.

Jakarta, i will come again but for sure after my trip to Bandung, end of October, insyaallah.

Next year...China pulak..:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts