Thank you so much for following this blog

Monday, February 7, 2011

Body semaskulin Lilian Tan? Aku tak mampu...

Salam guys,

How's your day so far? Must be very busy. Still Monday blues? Well, im not saying im not but mostly i had switch on the mood from lazy mode to working mode since 7pm last night. Hahaha..kenalah buat macam tu, kalau tak, takut terlajak tidur sampai jam 10pagi.

Jap...jap...Siapa kenal Lilian Tan? Tak kenal? Tak familiar with that name? Tak seglamor Fasha Sandha kot? Tapi tahu tak siapa satu-satunya jaguh bina badan wanita dari Malaysia? Tak tahu? Apa? Tak tahu pun ada jaguh bina badan WANITA? Zur pun tak tahu, dan tak pernah membayangkan tapi here she is: Lilian Tan.


Lilian Tan merupakan anak jati Malaysia, orang Penang. Dia telah menyertai pertandingan Bina Badan di US dan telah memenangi tempat  pertama dalam Miss USA Overall Natural Bodybuilding and Fitness Competition (Open category) and earned her status as a professional natural bodybuilder. Then it was a silver medal in the Natural Olympia Competition (Open category) and a bronze in its Women’s Professional Category.

Wow...kagum..sungguh kagum. Bukan kagum dengan body maskulin tu tapi kagun dengan kesabaran dia yg dengan selamba dan penuh hati kering dalam menghadapi kata-kata orang. First time tengok mesti kata Lilian Tan ni pondan tapi im sorry, she is straight one...she is a woman ok.

Tapi kalau diberi pilihan,, zur tak rasa nak body macam ni. Biarlah zur kurus kering macam ni, sebab zur tanya hubby as a man, what he thinks about a woman like Lilian Tan. Jawapan: kalau macam ni, takut abang!

Hahahaha....so i just be grateful with myself..aku tak mampu. Kalian mampu??

Kata Zur: Tak dapat bayangkan kalau zur body macam ni, boleh tolong atuk menoreh getah di kampung...sure sentiasa kuat dan penuh stamina...hehehehe



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts