Thank you so much for following this blog

Thursday, June 17, 2010

Gathering yang tak berapa nak menjadi..

Salam sejahtera semua,

Last Saturday i am had a gathering party with old friend. Lamanya tak jumpa diorang semua ni, ada yang makin cun, ada yang makin berisi, ramai gak yang makin sihat. Takpe..takpe..janji senang hati kan. Location di Sri Damansara Club House, Sabtu malam jam 8 hingga 11 (tapi kitorang terlajak sampai jam 12 sebab syok sangat karaoke...hahaha).

I upload these pics here because tak boleh nak upload kat facebook. Kat office ni diorang dah blocked fb, kat rumah, xde internet (terpaksa dipotong sebab pc rosak, so dont want to pay for nothing). So buat kawan-kawan yang hadir, thanks a lot for your time, and for our patient organizer, Baharudin Bahari, thanks a lot for your effort, dont too frustated, jangan merajuk, next time kita jumpa lagi, invite lagi ramai. So friends, here is the photos:

En. Baharudin Bahari, organizer yang bengang sebab ramai tak datang..cool down, din, take it easy bro

Ni semua duduk belakang meja sebab nak cover perut..dari kiri: eppy, din and bro ramli

Kitorang berdua je girls malam tu..hehehe...zur and sexy lady, Jumaah

Bro Ramli kekenyangan, lepas makan 2 pinggan kuew tiew goreng, 5 biji karipap dan 2 pinggan buah...huhuhu, meli, aku dah suh ko diet kan..kan..kan

Entah apa lah si Ju ni, duk tergelak2 tapi this pic so nice and sweet and funny.

Ni lah hasil lepas masing-masing stop gelak, tengok si Din, tahan perut...hehehehe..

Ni lagi satu, semua tergelak sebab mamat yang ambil gambar tu suruh kitorang sebut KFC.... KFC??

Again, zur and ju, janganlah nak bandingkan zur dengan si Ju ni, dia anak dara, zur anak dua..hahaha

Semoga Aidilfitri nanti, boleh berkumpul lagi di kampung lak, atau tunggu nasi minyak Jue lah, kan ju kan..kan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts