Thank you so much for following this blog

Thursday, April 7, 2011

Transformasi diriku...

Hey bloggy,

Today is a hectic day (hari-hari pun hectic day kan...tak pernah free). But serious...hari ni memang macam-macam benda terjadi. Segala macam carutan yang agak sopan dan moleh menjadi penyebab sakit jiwa keluar dari mulut pelbagai orang. It's okay, they not said that to me but some other time, feel like i cant stand to hear that anymore till i turn back to that person and said : haip!!

Because of all these stuff, i decided to transform myself to 'something' yang kebal dari carutan dan kata-kata kesat and kalau terhantuk kepala kat kabinet dalam bilik yang serba sempit ni pun, i'm sure i'll be okay. Bukan...bukan...bukan alien, bukan transformer, bukan juga i-robot, tapi sesuatu yang lebih mesra alam dan tak menyakitkan sesapa.

taraaaaa....

wakakakaka....akulah suria perkasa merah...

It is real "peace no war"
Kata zur: Is it true that people knows we are smiling by looking at our eyes or hear to our voice? am i smiling on teh 2nd photo? you tell me :p



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts