Thank you so much for following this blog

Thursday, March 17, 2011

Cerita keji di pagi hari...(dilarang tengok kalau tak kuat semangat)

Ini cerita yang agak keji tapi zur masih lagi mahu berkongsi pengalaman ini with all my lovely readers. Hope you all jangan termuntah pulak atau terus boikot my blog. Walaupun agak keji dan gambar-gambar yang dipaparkan di entry ni amat menjijikkan, tapi zur rasa amatlah rugi kalau tak ceritakan di sini tentang apa yang terjadi.

Macam ni, Zur merupakan pengedar detox foot patch. Pernah dengar? Hmm...fungsinya sama macam Kinohimitsu tapi produk yang zur jual ni more affordable, this product from China. Okay, jangan mencebik dulu. Zur tahu, bila zur kata this product from China, ramai yang mula berpandangan negatif. Sayang, tak semua product China tu tiruan dan tak bagus tau. Detox foot patch ni diperbuat daripada ramuan herba-herba, dan ingat tak, orang cina sangat terkenal dengan ramuan-ramuan sebegini. Kalau tak percaya, cuba pergi ke kedai herba cina, you all cakap je apa yang you all nak, diorang akan campur-campurkan rempah ratus dan segala macam herba tu, and here we go...Satu lagi, Rasulullah juga pernah berpesan..tuntutlah ilmu hingga ke negeri China. Persoalannya..mengapa negeri China? Do you get my point, dear?

Okay, back to my story. Detox Foot Patch yang zur jual, setakat ini mendapat sambutan hangat di kalangan orang ramai. Budak-budak pun boleh pakai. Dengan gaya hidup zaman sekarang yang serba pantas, jangan sangka budak-budak tak perlu di detox, zur dah cuba pakaikan pada anak zur yang berumur 6 dan 3 tahun tu..ya ampun...malas nak cakap.

So zur ni, kalau pergi kerja, mesti nak pakai high heel, selain nak cantik, bolehlah nampak tinggi sikit, so can help me to build my self-confidence. So, bila dah pakai high-heel ni, itulah namanya menyiksa badan, yang paling teruk, kaki terasa sangat sakit. Kasihan the other half, tiap-tiap malam kena 'buka foot spa' (hehehe...thank u, yang). Pernah satu malam, zur terjaga, kaki punyalah sakit berdenyut-denyut, memang tak boleh tahan, rasa nak menjerit pun ada. So the other nite, masa tengah tengok tv dan melayan anak-anak, asyik berfikir pasal kaki yang sakit tu, tiba-tiba teringat yang zur still ada few pair detox foot patch ni kat rumah, so i grabbed a pair and use it. Dengan izin Allah, alhamdulillah, malam tu zur boleh tidur lena dan bangun pagi pun rasa selesa je.

Gambar yang sangat keji....segala mcm toksin ada kat dalam ni
.
Both pcs...eeeiiiiiii....baunya pun busuk!
So siapa nak cuba, boleh leave comment kat zur ye...

Kata zur: Tak kisah macamana keji, janji kaki ku tak sakit lagi...theeeeeee

2 comments:

  1. dean: RM20 termasuk pos, dlm tu ada 5pair..pakai utk 5 mlm..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts