Thank you so much for following this blog

Tuesday, February 8, 2011

Minyak Kepala Dara.....wangiiiii ..

Hi girls,

Zur tak pernah terniat untuk mencuba, memang ada pernah dengar tentang minyak ni tapi tak pernah terfikir pulak nak try until one day, my friend came to me with the NutriMetics catalogue. As a woman who wears hijab, memang ada juga masalah rambut. Apatah lagi last time zur perm and color my hair, seems like its more dry and mudah putus. Shampoo...dah macam-macam yang zur cuba. Pernah sekali zur pergi spa buat head to toe treatment, bila time cuci rambut tu, girl yang cucikan rambut tu tegur and she said that i had a serious hair problem-GUGUR!. Boleh botak, beb, so dia letakkan hair serum, alhamdulillah, agak mujarab. Tapi bila zur nak pergi lagi sekali, haiyooo, sudah lupa apa nama spa tu, sebab banyak sangat tempat yang zur pergi...

Berbalik pada topik kita, Minyak Kelapa Dara, my friend ni tunjukkan shampoo. Baunya, masyaallah, sangat sedap dan menyegarkan. So zur belilah sepasang-syampu dan minyak rambutnya, sampai tak sabar-sabar nak balik rumah untuk cuci rambut...hihihihih. Baunya sangat harum, ada sedikit manis dan sungguh fresh, sebab ada campuran halia. So bila pakai sambil urut-urut kepala, rasa sangat nyaman, lagi best dari shampoo yang ada menthol tu. Plus it is 2 in 1 shampoo..with conditioner. Same goes to the hair serum, not too oily, very nice smell...hmmm... I just dont know how to explain.

Zur suggest pada kawan-kawan yang bertudung dan ada masalah rambut ni, eloklah cuba Set Virgin Coconut Oil from NutriMetics ni. Murah pun murah and kalau serasi, berbaloilah beli.



Kata Zur: Tak kisah sangat pasal brand, janji alah membeli menang memakai. And bila time tidur, hubby pun peluk lebih kuat sebab.....wangiiiiiii ....hihihihihi

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts