Thank you so much for following this blog

Thursday, February 17, 2011

Iron Maiden-The Final Frontier in Singapore

Siapa tahu kumpulan Iron Maiden? Tak tahu? Zur pun tak tahu tapi jeng...jeng....jeng...tetiba last week dapat ni:


Ha, berkobar-kobar kan? Semangat tuh....tapi sebab hari ni mood kureng, so, zur malas nak cerita panjang-panjang...yang penting memang best, harap-harap diorang akan datang ke Malaysia dan kerajaan Malaysia akan benarkan sebab kalau nak dikira, lagu-lagu diorang bukannya menggalakkan kekejaman, brutality tapi more to nilai-nilai kehidupan.

Mana yang tak dapat tengok tu, kalau tak silap hari ni diorang ke Jakarta...atau tengok je lah dalam youtube :p



OH WELL, WHEREVER, WHEREVER YOU ARE

IRON MAIDEN'S GOING TO GET YOU, NO MATTER HOW FAR!

IRON MAIDEN CAN'T BE FOUGHT, IRON MAIDEN CAN'T BE SOUGHT

3 comments:

  1. i loike.....
    teringat masa kat sekolah dulu.....zaman zaman rock kapak ngan heavymetal. :p

    ReplyDelete
  2. all: let's wish they come to Malaysia...ONE DAY

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts