Thank you so much for following this blog

Wednesday, August 25, 2010

Hariku dicemari oleh COMMENT yang agak pedas

Assalamualaikum to all my friends,

Good morning, Selamat Hari Rabu, selamat bekerja, selamat menjalani ibadah puasa, semoga hari-hari berikutnya akan membawa seribu satu rahmat pada kita semua. Semoga puasa mengajar kita menjadi insan yang bersyukur, menjadi insan yang penyabar..insyaallah

Hari ni, mood bekerja agak baik. Datang opis, siapkan apa yg terbengkalai then oh, rutin biasa, check email and my blog tengok balik artikel yang dah ditulis, mana tahu ada yang tak sedap dibaca, boleh lah cepat-cepat edit. Sambil tu scroll down gak tengok blok kawan-kawan, saja menjenguk, apa citer diorang..Oh, tetiba dalam gmail ada satu new message in inbox, from...anonymous..comment for my article yesterday title: Warkah Untuk Puteriku: Selamat Hari Jadi, Sayang. Ada comment, jarang orang nak komen blog zu ni, maklumlah blog syok sendiri, tapi aku peduli apa, kalau tak suka, takyah datang sini, pegi update blog sendiri atau block je blog zu ni dari appear kat pc korang. Comment cantik, buat zur tersentap kejap..dahlah tak bagi salam pas tu sesuka hati nak menyumpah-nyumpah orang...Ni comment dia:

" hey you, i feel that u are trying to COPY others entry!!
you are so annoying!!!
make your own subject la!
come on! 

Hmmm...ni apa cerita ni. Rasanya zur dah bagitau kat blog zu tu, di bahagian bawah sekali bahawa semua artikel dalam blog zu ni adalah hasil nukilan dan idea sendiri, melainkan dinyatakan. So, kepada cik anonymous, terima kasih yang teramat sangat atas komen anda yang sungguh membangun dan bernas sekali ye. Cuma minta maaflah, kalau subject artikel i tu sama sebijik-sebijik dengan subject artikel u. Untuk pengetahuan ye, artikel dan subjectnya dah ditulis pada 23hb Aug lagi tapi disebabkan kesibukan yang melampau dan ambil masa pula untuk mengupload gambar, maka ia tertangguh untuk di publish, baru semalam zur sempat nak habiskan upload gambar dan publish the artikle.

Anyway ms. Anynomous,  i have no time to do that stupid things and i dont want to waste my time to think and feel bad on your comment as i think it is ridicilous and so childish. Up to you on what you want to say, and please, if you dont like my blog...there is always a way out. If you think iam annoying, check back yourself, do you perfect enough and always make people happy? Or you are too perfect until you never annoy people? Hah!

Thanks all. Have a nice and relaxing day ahead...Selamat berpuasa semua ye.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts