Thank you so much for following this blog

Tuesday, May 31, 2011

Sesi Fotografi bersama kawan-kawan 'sekapal'


Hye bloggies,
Lamanya tak update blog, macam-macam cerita sebenarnya, dan dah merata-rata tempat zur pergi selama ini, itu yang tak sempat nak update blog. Dah bersawang ni...

Ini cerita lama tapi ada few close friends nak sangat tengok gambar-gambar diorang dipaparkan di sini (hehehe...). Ni korang, cheq interframe kan kome sume ye.So pas ni glamerlah korang, satu dunia tengok depa.

K.A.M.I
Sesi fotografi ni diadakan di Taman Tasik Titiwangsa. Thank to Nani and her hubby, Faisal from TopSphere Photography who taken very beautiful pictures and variaties nice shots. And thanks juga because both of you had did an excellent work and made our dream comes true...

Here is few pictures yang bagi zur sangat berbaloi bagi kami yang rela berpanas dan berpeluh sakan, semata-mata nak nampak cantik...hihhii. Oh ya, so sesapa nak hire kami utk jadi model blog diorg, please send ur inquiry in my inbox....hahahahahaha... (ada ke? gulp!)

Action...smile!

Calon Gadis Melayu Musim Baru...hehehe



My favorite shot :)
That's all for now. It's time for me to go home after a very longgg day. Next entry, about my trip to Guangzhoy, China. So....tungguuu..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts