Thank you so much for following this blog

Thursday, May 6, 2010

Kasihnya abang...

It's really a very quite and peaceful morning, yet i still busy with all unfinished work.While preparing the report yang all the bosses ask me every hour, and having my very late breakfast (10am maa...almost lunch time), sambil checking email yang bertalu-talu masuk (pengumuman ya, ini bukan sebab saya ni jual saham, tapi memang kerjanya terima cc email orang lain..pheww), sambil berfikir-fikir apa lagi mission impossible ni, sempat lagi nak mengupdate blog. Kenapa? Ini bukanlah kerana zur ni manusia sotong ye, punya banyak tangan, tak, manusia biasa tapi multitasking...heheheh, tapi kerana sekeping gambar yang diterima melalui email.

Gambar yang sungguh syahdu, buat zur berhenti makan, air milo yang ada dalam mulut pun lupa nak telan, terkesima sekejap, sayu, sedih, pilu, semuanya bercampur-baur menjadi satu perasaan yang sungguh sukar untuk digambarkan. Buat zur rindu dan teringat pada anak-anakku sayang. Makin lama, terasa ada air jernih mengalir di pipi. Adakah zur terlalu emosional? Entahlah, you all nilailah sendiri...


Saat itu, zur berdoa kepada Allah, semoga Dia menganugerahkan zur kekuatan, ketabahan dan kesihatan yang baik, supaya zur boleh dan mampu menjaga suami dan anak-anak zur hingga ke hujung nyawa...

Tuhan...sesungguhnya Engkau Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...

3 comments:

  1. Semoga kita insaf & menghargai kehidupan yg kita ada sekarang...

    ReplyDelete
  2. kak, tu lah, kena bersyukur dengan apa yg kita ada..huhuhuh..sedih kalau anak2 yang tak tahu apa jadi mcm ni, tak dpt bayangkan..

    ReplyDelete
  3. sedihnyaaaaaa....sayu...bergenang airmata i...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts