Thank you so much for following this blog

Wednesday, May 5, 2010

Blackberry...oh...blackberry

Gila, memang aku dah gila, terasa bagaikan jatuh cinta pandang pertama. First time tengok hati dah terpaut, first time menyentuh, terbawa-bawa dalam mimpi. Blackberry..oh..blackberry..kau akan tetap aku miliki.

hahahah..mereng, memang aku dah mereng. Bukan nak ikutkan sangat perasaan tapi macam mana ye, tak boleh lupa dan tak akan boleh lupa. Takpe..takpe..sabar ye zuriati, do it one by one. Kalau tak kerana holiday trip ke Jakarta end of this month, memang dah sah this gorgeous handphone will be mine. Sebenarnya ini bukan first time zur survey blackberry ni, dah banyak kali dah, so far takde yang berkenan, tapi blackberry bold 9700....ternyata kau telah berjaya menakluki hati ku ini...huk huk huk.

Hubby kata, daripada beli blackberry ni, baik ambil notebook. Logically, he is correct. Why i should waste my money on something that not really need it (ni ayat nak sedapkan hati sendiri ni, tapi dalam hati..ish..ish..). Takpe, first beli notebook dulu. Ha, yang ni pun satu issue sebab dah terbekenan kat sony vaio kaler pink..(ahaks). Cute and very sweet, sesuailah dengan jiwaku yang suci lagi murni ni..ho ho ho..(masuk bakul angkat sendiri).Tapi yang ni memang mission impossible (or not really ??). It's okay, tunggu balik dari jakarta, we'll wait and see.

Owh, teringat lak birthday diri sendiri next month. So rasanya boleh kot kalau nak beli utk diri sendiri (sob..sob..xde sape ke nak hadiahkan ni..??).Hahaha...it's okay friends, memang biasa zur treat diri sendiri, hellooo...i deserve it.ok

Okay...nak sambung berangan...

3 comments:

  1. Alamak...ini suka-suka je ni, buka wishlist..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Jom le berangan jugak (sambil tenung ceiling...)

    ReplyDelete
  3. kak eynda, tulah, mmg syok berangan, sampai time tidur pun, senyum2, mcm org giler..hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts