Thank you so much for following this blog

Monday, August 10, 2009

Tag from Asmidar

1. Copy badge "2008 cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkn di blog anda.


2. Link / n citer kan kembali siapa yang memberi award ini kpd anda.
My friend, Asmidar Mariati. Kawan serumah masa study kt Uitm Shah Alam. Orangnya putih, kurus tinggi, suka ketawa, suka pakai gelang manik kat kaki. Masa last jumpa, dia couple dengan satu mamat ni (tak ingat dah apa nama dia), tiap-tiap hari dating...hik hik hik.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya...

a) Fakta : will turn 30
next year...
b) Fakta : sangat sayangkan family aku, especially hubby and anak-anak
c) Fakta : sgt sukakan kucing sebelum kawin tapi skang buat tak tahu je...hehehe..
d) Fakta : suka keje aku walaupun kekadang tension mcm nak giler..huk huk huk
e) Fakta : suka sangat pegi spa, buat urut-urut badan, walaupun takde duit akan diusahakan jugak..ello..kena appreciate diri sendiri jugak tau
f) Hobi : blogging...ambik gambar...blogging..ambil gambar
g) Hobi : karaoke...one day nak masuk 'jangan lupa lirik'..yeay...yeay..
h) Hobi : tengok HBO+Star Movies...boleh sampai sehari suntuk mengadap tv...hehehe
i) Fakta: penah nangis 3 hari 3 mlm sbb hilang gelang tangan emas kesayangan..xde rezeki :(


4. Pilih 5 penerima award seterusnya n nyatakan di blog anda.

a) atie
b) kathy
c) kak teh
d) sesiapa shj yg sudi

ok..sape nak tagged kita lagi, sila-silakanlah...hehehe

1 comment:

  1. huhuhu...cam xcayer jek,pkai glng mNIK KAKI EK..!!!even skung pun sm gak...btw bout jgn lupa lirik 2...mida rasa kalu lagu hindustan la mti lagi meltop kan...
    :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts