Thank you so much for following this blog

Monday, January 24, 2011

Entry Cuci Mata di Bandung

Hari ni jiwa sedikit kacau, mungkin badan sedang keletihan yang amat sangat selepas pulang dari trip ke Jakarta-Bandung-Jakarta selama beberapa hari. Itu Marathon holiday, pecah rekod. Dan itu juga membawa maksud yang jasad ini tidak lagi muda dan kuat untuk terus bekerja selepas perjalanan yang panjang dan amat memenatkan. Lesson learnt: Ambillah cuti supaya boleh berehat secukupnya dan taklah tanpa sedar boleh argue dengan boss :(

Kalau nak share entry pasal barang-barang yang dah dibeli, bosan pulak nanti. So zur ambil secara random je gambar-gambar yang zur rasa patut dikongsi.

Lokasi: Lembang Tauhu, Bandung - Tauhu Tauhid yang famous, di cicah dengan kuah kicap campur cili padi, ada lak teh botol...pergh..marvellous.         
Lokasi: Tangkuban Parahu, Bandung - Mini instruments sells at the bazaar, they are extremely cool and their people...so talented. Wa respect lu, bro
Lokasi: Toko Tiga - Kura-kura kesepian.    

Lokasi: Pasar Baru, Bandung - Silver ring, tak dapat diamond, silver pun jadi lah :(
Lokasi: Sanny Rossa Hotel, Jln Setiabudi, Bandung - Beg-beg yang dah 'beranak-pinak' daripada 5 ke 9 buah beg... wakakakaka...nasib baik tak kena extra charge di airport.
Lokasi: Berhampiran Pasar Baru (cant remember what is the name of the road) - Salah satu painting yg dijual di kaki lima. They are so talented, it looks alive
Pose favorite tuan rumah...sekianm terima kasih :)
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Popular Posts